Részvételi felhívás vendéglátó, kézműves, kereskedő partnerek részére

a gödöllői Belvárosi Napokra

A Gödöllői Belvárosi Napok szervezője Művészetek Háza Gödöllő Nonprofit Közhasznú Kft., megbízta a rendezvényhez kapcsolódó vásár lebonyolításával, a vásáron megjelenő Vásári Szolgáltató Partnerek (vendéglátó, kézműves, kereskedők) szervezésével, kiválasztásával, koordinálásával és ellenőrzésével a Festival Full Service Hungary Kft-t.


Jelentkezők köre:

Jelentkezhetnek gazdasági társaságok, non-profit szervezetek, őstermelők, egyéni vállalkozók, egyéb vállalkozások, amelyek rendelkeznek a tevékenységek ellátáshoz szükséges valamennyi engedéllyel.


Jelentkezés célja:

A rendezvényen való részvételi jogosultság megszerzése.


Jelentkezés tartalma:

-        kitöltött jelentkezési adatlap (elektronikusan – .doc, vagy .docx formátumban)

-        a forgalmazott termékek megnevezése, árlistája, fényképek a termékekről és az árusítás megjelenéséről (elektronikusan – .doc, .docx, .jpg formátumban)

-        fényképek a saját installációról és rövid leírás a műszaki paramétereiről (elektronikusan – .doc, .docx, .jpg formátumban)


A jelentkezés benyújtásának módja:

Az elektronikus levélben igényelt/elküldött „Jelentkezési adatlap” és kötelező mellékleteinek kitöltése, valamint elektronikus úton való megküldése a baktai.erzsebet@festivalfsh.hu címre..


Jelentkezési időszak: 2019. július 30. – 2019. augusztus 13. 


További információ (részvételi felhívás, vásári szabályzat, telepítási terv) és jelentkezési adatlap a mellékelt pdf formátumból tölthető le!