Tanfolyamok | Rockin Board - Akrobatikus rock and rollA Rockin’ Board TSE fő tevékenysége a gyermekek és felnőttek mozgáskészség-fejlesztésén túl az akrobatikus rock and roll sporttáncra jellemzően, párokban és formációkban történő versenyeztetés itthon és külföldön. Az akrobatikus rock and roll inkább sportnak nevezhető, mint táncnak. Erre szakosodott tánciskolánk kilenc éve működik Budapesten, vidéken Veresegyházon, Gödöllőn, Csomádon, Szadán, Őrbottyánban, Vácrátóton és Vácott.


Budapesten és környékén közel húsz helyszínen képzünk akrobatikus rock and roll versenyzőket különböző szinteken. A versenyző gyermekek életkora 7 és 20 év közötti, de utánpótlás neveléssel már 4 éves kortól foglalkozunk. Alapvető célunk, hogy a tánc fokozatos elsajátítása közben a gyerekek fellépéseken, táncbemutatókon és tudásszintjüknek megfelelő versenyeken vehessenek részt. Kitartó és kemény munkával lehet a versenyekre kvalifikálni (házi-, utánpótlás-, regionális-, országos-, nemzetközi versenysorozaton), rendszerint heti három-négy edzéssel. A műfaj iránt érdeklődőknek van lehetőségük a táncstílus hobbi szintű elsajátítására és művelésére is. A kezdő táncosoknak heti két edzésük van, versenyszinten pedig heti három-négy.


Nyaranta rendszeresen tartunk napközis táborokat, illetve vidéki verseny előkészítő táborokat.


Mindemellett az is célunk, hogy kialakítsuk a helyes testtartást, ritmusérzéket és azt a laza, de mégis erős izomzatot, amely nélkül ma a világszintű versenytánc elképzelhetetlen. Ezért a táncórák mellett a foglalkozások egy része jazz balett alapú tréning.

Rock and roll tánccsoportunk jelentős hazai és nemzetközi versenyeken elért helyezésekkel büszkélkedhet.


Időpontok:

hétfőn és szerdán az F56-os teremben 16.00 és 16.45 között


Oktatók:

Farkas Gergely +36 20 999 1245

Farkas Krisztina +36 70 430 1157

Farkas Viktória +36 30 293 4944


info@rockinboard.hu