Programok

Anyajegy

Jegyár: Elővételben november 1-ig: 2000 Ft, utána 2600 Ft


Művészetek Háza Gödöllő
Királyi Váró
Esemény kezdése: 2017. 11. 29. (szerda) 19.00
50 perc

Kamaraelőadás

Előadás 14 éven felülieknek.


Előadás születésről és halálról, anyákról és gyerekekről, férfiakról és nőkről. Az élet legapróbb és legfontosabb kérdéseiről.
"Rövid, 50 percnyi megmerítkezés az anyaságban. Egy előadás, amely megszólítja a mélyre rejtett élményeket, és újraértelmezi a mindennapi rutint. A színpadon: anya és gyermek. Néha egyek, máskor két érző-viaskodó-egymást éltető karakter, aztán két nyeklő-csukló báb, akit visz a lendület.” 
Szám Kati, Képmás Magazin

Szöveg: Szabó T. Anna
Báb: Emőd Kriszta

 

Rendezte és játssza: Markó-Valentyik Anna

„ ... Mindezt olyan kedves természetességgel és hitelességgel tárta elénk, hogy szinte megelevenedtek életünk egyes filmecskéi, pedig azért többünket már évtizedek választanak el azoktól az időktől. Azt kell mondjam, hogy teljesen hitelesnek éreztem az előadást... pedig neki még nincsenek is saját tapasztalatai az anyaság terén.” – írja egy néző az előadás után.

Az előadás maga nagyon intelligens módon egyensúlyoz a humor és a már-már filozófiai kérdésfeltevések között, valamint minden korosztály számára élvezhetővé teszi a darabot. Bizonyos részek – különösen az elején, ami a nő szabad életéről beszél – kegyetlenül ismerősek lehetnek a fiatal korosztály számára. Az előadás tehát generációs szakadékokat is képes átívelni.” – Nagy Balázs Péter, Súgópéldány


https://www.facebook.com/pg/anyajegymonodrama/notes/

https://www.youtube.com/watch?v=u_TLLDAgq9c
A változtatás jogát fenntartjuk.

Hasonló programok