Programok

Harmónia Táncklub - Táncgála

Jegyár: 1500 Ft


Művészetek Háza Gödöllő
Színházterem
Esemény kezdése: 2018. 06. 17. (vasárnap) 11.00
2x50 perc, 1 szünettel


A Harmónia táncklub 16 éve kezdte meg működését Kistarcsán és 3 éve Villámtánc Kulturális Művészeti Sport és Tánc Egyesületként működik melynek két telephelyén évente hozzávetőleg 150 gyerek ismerkedik meg a színpadi tánc, mint több műfajt magába foglaló művészeti ágával. A modern tánc és színpadi látványtánc rendkívül sokoldalú mozgás, remek kikapcsolódást nyújtó szabadidős sport versenysport és természetesen művészeti ág is egyben! Mivel rendkívül nagy koncentrációt kitartást és szorgalmat igényel mindenkinek hasznos, már óvodás korban érdemes minél előbb elkezdeni hiszen segíti a tanulást a koordinációt, ritmusérzéket is. Mivel a táncnak kiemelt jellem és ízlésformáló ereje van, tánciskola alapvető célja, hogy a hozzájuk járó gyerekekből egészséges életmódot folytató, igényes zenét, mozgást kedvelő színházba járó felnőttek legyenek.

Hobbicsapataink városi és megyei rendezvényen vesznek rész, és egyre több meghívást kapnak az ország más területeire is. A versenyzőink pedig országos táncversenyeken is szinte mindig dobogós helyezést érnek el, két Európa bajnoki arany és 3 ezüstéremmel is büszkélkedhetnek. Az egyesület egyik csoportja pedig idén kvalifikációt szerzett a Ritmus csapatok nemzetközi táncszövetség őszi Olaszországi táncvilágbajnokságára!
Tehetséges növendékeink rendszeresen felvételt nyernek a középfokú táncművészeti szakközépiskolákba így annak, aki táncművésznek készül jó előképzettséget nyújtunk.


A Zsákhangya Nyüzsiszínház majd egy évtizedes múltra tekint vissza. Alapítói, Cziffer Veronika és Nagy Mónika Kistarcsán, a Simándy József Általános Iskolában és Alapfokú Művészeti Iskolában második éve nyüzsögnek az alsó tagozatos gyerekekkel, és a jövő tanévtől a felsősöket is várják. Június 17-én, a Harmónia Táncklub gáláját 3 darabbal gazdagítják majd: a Hókirálynő című mesejátékkal, az Odüx Faktor tehetségkutató show-val és a Fekete pont című mini-előadással, amely a Weöres Sándor Gyermekszínjátszó Találkozón, 2017-ben ezüst minősítést nyert.A változtatás jogát fenntartjuk.

Hasonló programok

Kiev City Balett - Rómeó és Júlia

klasszikus balett

Jegyár: 5900-7900 Ft