Programok

The Easy Babies

Jazz est
Jegyár: Jegyértékesítés hamarosan.


Művészetek Háza Gödöllő
Királyi Váró
Esemény kezdése: 2019. 02. 28. (csütörtök) 20.00
2x30 perc, 1 szünettel

Hadiállapot a Szving fronton!

Hiánypótló, friss, üde és - nem utolsó sorban rendkívül - színvonalas! Talán ezekkel a szavakkal lehetne legjobban jellemezni az idén startoló szving triót a The Easy Babies-t!
Az idei év egyik szenzációjának számító ének együttes rögtön teltházas koncerten mutatkozott be, ahol repertoárjukban XX. század eleji és 40'-es évekbeli dalokkal kápráztatták el a nagyérdeműt.
Az autentikus katonaruhába bújt lányok fiatal koruk ellenére nem ma kezdték az éneklést. Gyermekkórusokon, énekversenyeken, majd tehetségkutató műsorokon keresztül vezetett útjuk egészen odáig, hogy mára a The Easy Babies szving együttes tagjainak mondhatják magukat.
A csapat azonban nem csak egy egyszerű szving trió, hiszen nevüket a 2. világháború egyik leghíresebb századáról az Easy Companyról kapták, melynek hírhedt Screaming Eagle felvarróját a lányok is magukon viselik.
A The Easy Babies koncertjein szeretné felidézni azokat az önfeledt pillanatokat, amelyeket a háborútól szenvedő lakosság, vagy éppen a katonák élhettek át a világháború csendesebb időszakaiban egy-egy korabeli rádió sláger, vagy koncert által.A változtatás jogát fenntartjuk.

Hasonló programok

Neumann Balázs Trio feat. Borbély Mihály & Winand Gábor - Faith lemezbemutató

Jazz koncert

Jegyár: 3000 Ft
Neumann Balázs Trio feat. Borbély Mihály & Winand Gábor - Faith lemezbemutató

Jazz koncert

Jegyár: 3000 Ft
Gémesi Gergely: A mennyek kapujában

ősbemutató

Jegyár: December 31-ig: 1900 Ft, utána 2500 Ft
Farkas Mira és Farkas Eszter hárfa- és cimbalom ELŐADÁSA - A ZENEAKADÉMIA TEHETSÉGEINEK HANGVERSENYSOROZATA

„Királyi Akadémia – komolyzene magasfokon”

Jegyár: 900 Ft