Muza Mesefüzér pályázati kiírás

2016. szeptembertől a muza.hu honlapja gyermekbloggal bővül, ahová folyamatosan várjuk meséiteket és a meséket illusztráló képeket.

A mesék és képek témája, cselekménye, szereplői és helyszínei is szabadon választhatók, de a meséitek és képeitek kapcsolódjanak az előzőleg megjelent történetekhez, hogy folytatásos mesét olvashassunk jövőre, a képekből pedig összeálljon a mese illusztrációja.

Egy pályázó több meserészletet vagy képet is beküldhet a pályázat ideje alatt.

A pályázat folyamatos, a mai naptól indul, az első megjelenés szeptemberben a muza.hu oldal gyermekblogjában várható. A blogba azok a meserészletek és illusztrációk kerülnek be, amelyeket Ti megszavaztok. Minden beérkező pályaművet feltöltünk FB oldalunkra, melyre  egy hétig lehet majd szavazni.

A legtöbb like-ot kapott történet és kép kerül fel az előzőleg megjelent mese folytatásaként. 

Az általunk elkezdett meserészre augusztus 29-ig küldhetitek a folytatást, ezen a napon kerül fel a Muza FB oldalára, és indulhat a szavazás.

A MESE ÍGY KEZDŐDIK...

"Valamikor, a kora esti szürkületben csak néhány gyorsan közeledő, ficánkoló figura árnyát lehetett látni a park szélén. Léptük nesze is alig hallatszott, a városi bagoly tágra nyílt szemmel figyelte a társaságot, hátha felismeri őket. Hegyezte a fülét is, hátha meghallja miről beszélgetnek, de sajnos cask szófoszlányok, felismerhetetlen hangok jutottak el hozzá. Amikor végre közelebb értek akkor pedig a magasra nőtt fák összeérő lombjai eltakarták őket a szeme elől, sőt, még a beszélgetéssel is felhagytak rövid időre. A ruhájuk suhogásából tudta csak, hogy távolodnak a patak mentén. Csak abban volt biztos, hogy négy alakot látott, és egyikük óvatosan tartott a kezében valamit, amin a Kastély közelébe érve megcsillant a kandeláber fénye. Mivel a hold még nem világította be a parkot, nem tudta megállapítani, hogy mit vittek a kezükben, de remélte, hogy a Kastélykertben megbújó sün majd mindent kiderít a különös csapatról és hamarosan mindenről részletesen beszámol."

A mese folytatását innen már tőletek várjuk.

A honlapunkon megjelenő, kiválasztott mesék és rajzok alkotói a következő gyerekelőadásunkra meghívót kapnak, illetve műveik a 2017. évi gyereknapra nyomtatásban is megjelennek.

Kérjük, egy - egy mese terjedelme max. két A4 oldal  legyen. (ha számítógépen írjátok akkor kérjük Times New Roman betűtipussal 12 betűmérettel, 1.5-ös sortávval)

Az elkészült meséket akár kézzel írva, akár elektronkus formában is eljutthatjátok hozzánk.

Címünk: Művészetek Háza Gödöllő, 2100 Gödöllő, Szanadság út 6.

E-mail: gyermek@muza.hu

Az elkészült pályázaton kérjük, tüntessék fel:

a gyermek nevét,

életkorát,

a szülő nevét,

e-mail cím (amin értesíthetjük a szülőket)

Mindenki pályázhat, akár több olyan írással és/vagy rajzzal is, melyek (sem digitálisan, sem nyomtatásban) még nem jelentek meg máshol. A beküldéskor kérjük a kitöltött és aláírt hozzájáruló nyilatkozat elküldését is, ez feltétele a pályázatban való részvételnek.