Programok

Csakazértis! - Felméri Péter és a Szomszéd néni Produkciós Iroda közös estje

a 2020. március 24-i előadás pótlása

Eladható jegyek tipusa: Csak ülő helyekMűvészetek Háza Gödöllő
Színházterem
Esemény kezdése: 2020. 07. 08. (szerda) 19.00

Tájékoztatás:

Amennyiben rendelkezik jeggyel az előadásra, nincs más dolga, mint 2020. július 8-án 19.00 órára megérkezni a Muzába, hiszen jegyét érvényesítettük az új időpontra.


Van aki, úgy lázad, hogy moziban nem a saját helyére ül. Vagy lefotózza a „fényképezni tilos” táblát. Esetleg azt mondja, nincs egy perce a környezetvédelemre, pedig van. És még a wc papírt sem a szaggatott vonalnál tépi el, mert nehogy már valaki a gyárból mondja meg neki, hogy mennyi kell. 

A Karinthy-gyűrű díjas Szomszédnéni Produkciós Iroda és Felméri Péter műsorában a hétköznapi lázadásoké lesz a főszerep, épp ezért nem kell oszlatásra számítani, rendőrkordon sem lesz, legalábbis amíg igény nem fogalmazódik meg erre. 

„Ami a lázadási technikákat illeti – a Femen aktivistái például az üzenetüket meztelen női keblekre szokták felfesteni. Ezt a lázadási formát mindenképpen ki szerettük volna próbálni, de meztelen női keblek hiányában ez meghiúsult.” – tájékoztattak a fellépő humoristák. 

„Szintén szimpatikus nekünk a PETA, akik az állatkísérletek ellen szólalnak fel. Például, hogy állítsák le a kozmetikumok tesztelését kisállatokon. Egyetértünk, meg aztán a hörcsögökön szarul is néz ki a szájfény.” – áll a nyilatkozatukban. 

Bálint Ferenc, Tóth Szabolcs és Felméri Péter stand-up és sketch-comedy műsora „mostvagysoha” .

A program/előadás az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósul meg.


A változtatás jogát fenntartjuk.

Hasonló programok

Dr.Csernus Imre előadása

Jegyár: 3 200 Ft
Bödőcs Tibor - Kolera a Vackor csoportban

stand-up comedy est

Jegyár: 6 200 Ft