Konferenciaszervezés

A hely, mely értéket képvisel...

Művészetek Háza Gödöllő Kulturális és Konferencia Központ

A mind külsejében, mind funkciójában megújult Művészetek Háza fél éven át volt helyszíne az Európai Uniós miniszteri üléseknek. A kor elvárásainak megfelelő technikai háttér, igényes belső kialakítás és tetszőlegesen osztható terek biztosítják a rendezvények legmagasabb szintű megvalósítását. Közel 400 fős színháztermünk 230 főt befogadó konferenciatermünk és különböző méretű rendezvénytermeink ideális helyszínt biztosítanak konferenciák, céges és üzleti események, tréningek lebonyolítására.

            

    konferenciaterem                        konferenciaterem                      színházterem

 

Igény szerint cégünk vállalja a komplett rendezvényszervezési munkákat is: készséggel segítünk dekoráció-, catering- vagy programszervezésben.

 

Programok:

A Gödöllőn és környékén található bőséges programkínálat miatt számtalan vonzó csomag összeállítására van lehetőség. A rendezvény megtartásán túl a helyszínbérlés tetszés szerint kombinálható kastélylátogatással, lovas programokkal (lovasbemutató, fogathajtó verseny, pusztaolimpiai játékok) kisvasút-kirándulással, airsoft játékkal, medvepark, kalandpark vagy élményfürdő látogatással.

A Művészetek Háza különböző művészeti csoportoknak is otthona, így a programkínálat tovább szélesíthető a helyi zenei- és tánccsoportok bemutatójával.

 

Szálláslehetőség:

A Művészetek Házától 150 méterre található a 130 fő befogadóképességű Erzsébet Királyné Szálloda, mely 62 db hangulatos légkondicionált standard és superior kategóriájú szobával áll a vendégek rendelkezésére.

Gödöllő egyéb panzióiban és szálláshelyein még további 300 fő elhelyezésére van lehetőség.

Erzsébet Királyné Szálloda

 

 

Parkolás:

A Művészetek Házától 20 méterre található parkoló 105 férőhellyel várja az autóval érkezőket.

 

Technikai szolgáltatások:

XXI. század elvárásainak megfelelő műszaki felszereltségünk és szakembereink segítségével biztosítjuk a rendezvények legmagasabb szintű megvalósítását.

Technikai felszereltségünk: beépített hangosítás, projektor, vetítővászon, asztali és cordless mikrofonok, színháztermi hangosítás és világítás, dobogó, 20 m2-es mobil színpad 30 vagy 60-100 cm állítható lábbal, flipchart és egyéb műszaki kiegészítők.

Igény szerint tolmácsgépet is tudunk biztosítani.

 

Catering:

Változatos gasztronómiai kínálattal, minden igényt kielégítő hideg és meleg ételekkel, a hazai és nemzetközi konyha legkedveltebb ízeivel várjuk vendégeinket. Ültetett catering és állófogadás egyaránt lehetséges, utóbbi kültéren, a Művészetek Háza belső udvarán is megvalósítható.

 

Kávézó:

A Művészetek Házában üzemelő kávézó nyitva tartása:

H-Cs.: 08:30-22:30

P-Sz.: 08:30-01:00

V.: 11:00-22:30

 

 

Novo Café

 

Egyéb: igény szerint rendezvények lebonyolításához biztosítani tudunk ruhatárat, információs pultot és jegypénztárt.

 

Árajánlat kérés és további információ:

Viszlói Tamás
értékesítési vezető

+36 (70) 466-1888

E-mail: ertekesites@muza.hu