A Művészetek Háza Gödöllő egészségügyi és biztonsági intézkedései


Fontosnak tartjuk, hogy megerősítsük a tiszta és biztonságos környezet iránti elkötelezettségünket. Vendégeink egészsége és biztonsága mindig is kiemelkedő fontosságú volt számunkra.


Az egymás iránti bizalomra és a kölcsönös együttműködésre most még nagyobb szükségünk van, mint eddig! Nem tudjuk, mi lesz az új normalitás, de annyit mindenképpen megtehetünk, hogy vigyázunk egymásra. Az alábbi intézkedéseket azért is vezettük be, mert felelősek vagyunk egymásért, a munkatársainkért és a látogatóinkért egyaránt.


  • Nyitott klímarendszerünk csak külső levegőt szív be, a használt levegőt pedig elszívja és kivezeti. Különös gondossággal tartjuk karban légtechnikai berendezéseinket, beleértve a készülékek szakszerű tisztítását, valamint a szűrők cseréjét.
  • Színháztermünk székeit egy különleges, ezüst-ion technológián alapuló textil impregnáló permettel kezeltük, amely meggátolja a baktériumok, vírusok    terjedését.
  • A székek karfáit minden előadás előtt és után – a szakmai ajánlásoknak megfelelő – fertőtlenítővel tisztítjuk.
  • A Művészetek Háza bejáratánál, a színházterembe vezető lépcsőknél, valamint a színháztermi körfolyosón kézfertőtlenítőt helyeztünk el.
  • Munkatársaink kivétel nélkül maszkot viselnek az Önökkel való találkozás alkalmával egészségük védelme érdekében.
  • A 431/2020-as kormányrendeletben foglalt egészségvédelmi szabályozással összhangban, az orr és a száj eltakarására alkalmas maszkok használata kötelező.
  • Azon vendégeink számára, akik megfeledkeztek védőeszközükről, munkatársaink kérésre egyszer használatos szájmaszkot biztosítanak.
  • A közösségi tereket, a mellékhelyiségeket fokozottan ellenőrizzük és fertőtlenítjük.


A mindenki számára kellemes és biztonságos előadás érdekében kérjük, ha bármilyen betegség tüneteit észleli magán, inkább tartózkodjon a közösségektől.


Együttműködését köszönjük!Jelen tájékoztatás hatósági előírásnak minősül, és nem mentesít a hatályos közegészségügyi és egyéb jogszabályok betartásának kötelezettsége alól.