A Művészetek Háza Gödöllő egészségügyi és biztonsági intézkedései


Újra megnyithattuk a MUZA-t a látogatók előtt, azonban fontosnak tartjuk, hogy megerősítsük a tiszta és biztonságos környezet iránti elkötelezettségünket. Vendégeink egészsége és biztonsága mindig is kiemelkedő fontosságú volt számunkra.

Az egymás iránti bizalomra és a kölcsönös együttműködésre most még nagyobb szükségünk van, mint eddig! Nem tudjuk, mi lesz az új normalitás, de annyit mindenképpen megtehetünk, hogy vigyázunk egymásra. Az alábbi intézkedéseket azért is vezettük be, mert felelősek vagyunk egymásért, a munkatársainkért és a látogatóinkért egyaránt.

 

  • ·      Nyitott klímarendszerünk csak külső levegőt szív be, a használt levegőt pedig elszívja és kivezeti. 2020. júniusában különös gondossággal tartottuk karban légtechnikai berendezéseinket, beleértve a készülékek szakszerű tisztítását, valamint a szűrők cseréjét.
  • ·      Színháztermünk székeit egy különleges, ezüst-ion technológián alapuló textil impregnáló permettel kezeltük, amely meggátolja a baktériumok, vírusok    terjedését.
  • ·       A székek karfáit minden előadás előtt és után – a szakmai ajánlásoknak megfelelő – fertőtlenítővel tisztítjuk.
  • ·       A Művészetek Háza bejáratánál, a színházterembe vezető lépcsőknél, valamint a színházteremi körfolyosón kézfertőtlenítőt helyeztünk el.
  • ·       Munkatársaink kivétel nélkül maszkot viselnek az Önökkel való találkozás alkalmával egészségük védelme érdekében.
  • ·       Kérjük, a zárt terekre vonatkozó egészségvédelmi ajánlásokkal összhangban, az orr és a száj eltakarására alkalmas maszkok használatát.
  •         Azon vendégeink számára, akik megfeledkeztek védőeszközükről, munkatársaink kérésre egyszer használatos szájmaszkot biztosítanak.
  • ·       A közösségi tereket, a mellékhelyiségeket fokozottan ellenőrizzük és fertőtlenítjük.


A mindenki számára kellemes és biztonságos előadás érdekében kérjük, ha bármilyen betegség tüneteit észleli magán, inkább tartózkodjon a közösségektől.

Együttműködését köszönjük!

 

Gödöllő, 2020. július 7.

 

Jelen ajánlás nem minősül hatósági előírásnak és nem mentesít a hatályos közegészségügyi és egyéb jogszabályok betartásának kötelezettsége alól.