TerembérletSZÍNHÁZTEREM

600 m2 alapterületű elegáns színháztermünk közel 450 fő befogadására alkalmas. Modern színháztermi hangosítással és világítással rendelkezik. Ideális helyszíne konferenciáknak, színházi, zenei és táncelőadásoknak. A terem 110 m2-es színpaddal rendelkezik két oldalán színpadjárással. 

 KONFERENCIATEREM

434 m2-es konferenciatermünk széksoros ültetéssel max. 230 fő befogadására alkalmas (ez a szám rendezvény típustól függően változhat). A természetes megvilágítással rendelkező helyiség igény szerint elsötétíthető. A terem beépített hangosítással, projektorral és beépített vetítővászonnal rendelkezik. A földszinti foyer-val való közvetlen kapcsolatának köszönhetően a terület ideális helyszíne lehet kiállításoknak, céges rendezvényeknek, workshopoknak is.

 RENDEZVÉNY- ÉS KIÁLLÍTÓTEREM

A beépített hangosítással rendelkező 145 m2 alapterületű többfunkciós terem tökéletes helyszíne lehet konferenciáknak, céges tréningeknek, előadásoknak és kiállításoknak.

 

TÁNCTEREM

A  133 m2 alapterületű tágas terem kiválóan alkalmas különböző céges és családi rendezvények lebonyolítására. A teremben helyet kap egy 2,5 m magas és 8 m széles tükör, mely igény szerint függönnyel eltakarható. A terem beépített hangosítással is rendelkezik.

 

STÚDIÓSZÍNPAD

A 95 m2 alapterületű terem ideális helyszíne kamaraszínházi előadásoknak. 

 

NAGY SZEKCIÓTEREM

A 71 m2-es terem 60-70 fő befogadására alkalmas. Közvetlen kapcsolata van a kis szekcióteremmel, mellyel összenyitva 106 m2-es tágas rendezvénytermet kapunk, mely 90 fő befogadására is alkalmas. Szekciótermeink igénytől függően kiválóan alkalmasak kisebb létszámú tréningekre, szemináriumokra, vagy nagyobb létszámú bemutatókra, előadásokra. 

 

ZENETEREM

A 68  m2-es terem mobil fallal elválasztható, mely egybenyitva, de külön-külön is kiválóan alkalmas előadásokra, tréningekre, tárgyalásokra.

 

KIS TÁNCTEREM

A beépített hangosítással és tükörrel rendelkező terem 50-70 fő befogadására alkalmas.


 OKTATÓTEREM

Az 50 m2-es terem, 30-50 fő befogadóképességével leginkább kisebb létszámú összejövetelek (céges tréningek, konzultációk) lebonyolítására alkalmas.
NOVO CAFE

Kávékülönlegességek, finom borok és fröccsök, ízletes koktélok, házi sütemények, élő zenés esték, közel 100 nm-es terasz, mini könyvtár mindez egy helyen a NoVo-ban, ahol a kávé mellé kultúra is jár.

Nyitva tartás:
Hétfő - csütörtök: 08:30 - 22:30
Péntek - szombat: 08:30 - 01:00
Vasárnap: 11:00 - 22:30

TEL.: +36 (70) 559-0602
https://www.facebook.com/NoVoCafeeÁrajánlatot kizárólag e-mailes megkeresés esetén van módunkban küldeni.

  • Kérjük, árajánlatkérésükben írják meg a rendezvény főbb részleteit
    (pl.: rendezvény megnevezése, típusa, időpontja, időtartama, hány fő várható, igényelt terem/termek nagysága, berendezés és technikai igény stb.).
  • Rendezvények foglalása minimum 1,5 hónappal a megvalósulás előtt lehetséges, hogy az aktuális programokkal összehangolhassuk és a kiszolgáló személyzetet biztosítani tudjuk.
  • A Művészetek Háza Gödöllő profilja elsősorban kulturális és művészeti jellegű tevékenységek, így esküvőket, családi rendezvényeket, lánybúcsút és legénybúcsút nem áll módunkban befogadni.
  • A színpadtechnikai eszközeink (RIDER) letöltéséhez kattintson IDE!

Kontakt információk:

  • Tel.: +36 (70) 452-7268
  • E-mail: info@muza.hu

Előre is köszönjük, várjuk megkeresésüket!
Rendezvényhelyszinek.hu