Jegyiroda általános információk

Jegyvásárlási lehetőség az INTERTICKET, TICKETPORTAL , TICKET EXPRESS, és a JEGYMESTER jegyrendszerein keresztül. Színházi előadások, koncertek, fesztiválok, sportesemények kulturális rendezvények. Online jegyrendelés, 800 jegyiroda, több ezer rendezvény Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban.

A Művészetek Háza Gödöllő a folyamatosan bővülő hálózat része.

Jegyirodánkban fizethet bankkártyával, SZÉP Kártyával, Erzsébet Kártyával és kultúra utalvánnyal is. (Edenred)

 

BELVÁROSI JEGYIRODA ÉS SZERVEZÉS

Jegyiroda: info@muza.hu Tel.: +36 (28) 514-130, +36 (70) 452-7268
Szervezés: szervezes@muza.hu Tel.: +36 (70) 452-7268


Nyitvatartás:


Tisztelt Látogatóink!


Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2020. március 16-án megjelent 40/2020. (III.16.) Kormány rendelet 5§ értelmében a koronavírus járvány megfékezése érdekében az előadó-művészeti és közművelődési intézmények látogatása tilos.

Ezen rendelet értelmében a Művészetek Háza 2020. március 17-től további értesítésig nem látogatható.

Az elmaradt előadások pótlásának időpontját a veszélyhelyzet elmúltával hozzuk nyilvánosságra, tehát az elmaradó előadásokra megváltott jegyek későbbi időpontokra lesznek érvényesek.

A továbbiakban is nyomon követjük és várjuk az operatív törzs hivatalos tájékoztatásait, a változásokról és fejleményekről folyamatosan informálni fogjuk Önöket a MUZA Facebook oldalán és weboldalunkon egyaránt.

 

Megértésüket és türelmüket köszönjük!TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

www.facebook.com/muzagodollo
www.muza.huMűvészetek Háza Gödöllő Nonprofit Közhasznú Kft.
2100 Gödöllő, Szabadság út 6.
Tel.: +36 (28) 514-130
E-mail: info@muza.hu
Web: www.muza.hu

 

Az előadásokra megváltott jeggyel Ön elfogadja, hogy köteles az intézmény házirendjét és a biztonsági rendszabályokat betartani. Ezért felhívjuk szíves figyelmét az alábbiakra:

  • Későn jövőket nem áll módunkban beengedni, több felvonásos előadás esetén a szünetben foglalhatják el helyeiket. A jegy árát csak az előadás elmaradása esetén áll módunkban visszatéríteni, a jegyár visszatérítésekor a kezelési költség nem kerül kifizetésre.
  • Az előadáson hang-és képfelvétel rögzítése tilos! Ételt, italt a színházterembe vinni tilos!
  • Kabátjaikat kérjük a ruhatárban helyezzék el, azokat a nézőtérre bevinni tűzvédelmi előírások miatt tilos! A ruhatár 2015. január 1-től fizetős, 100.- Ft/fő/ruha. 14 éven aluliak részére ingyenes.
  • Gyermekelőadás esetén 2 éves kor felett meg kell váltani a belépőjegyet.

Megértésüket köszönjük.