Konferenciaszervezés

A hely, mely értéket képvisel...

Művészetek Háza Gödöllő Kulturális Központ

A mind külsejében, mind funkciójában megújult Művészetek Háza fél éven át volt helyszíne az Európai Uniós miniszteri üléseknek. A kor elvárásainak megfelelő technikai háttér, igényes belső kialakítás és tetszőlegesen osztható terek biztosítják a rendezvények legmagasabb szintű megvalósítását. 450 fős színháztermünk, 230 főt befogadó konferenciatermünk és különböző méretű rendezvénytermeink ideális helyszínt biztosítanak konferenciák, céges és üzleti események, tréningek lebonyolítására.

 

Igény szerint cégünk vállalja a komplett rendezvényszervezési munkákat is: készséggel segítünk dekoráció-, catering- vagy programszervezésben.

 

Programok:

A Gödöllőn és környékén található bőséges programkínálat miatt számtalan vonzó csomag összeállítására van lehetőség. A rendezvény megtartásán túl a helyszínbérlés tetszés szerint kombinálható kastélylátogatással, lovas programokkal (lovasbemutató, fogathajtó verseny, pusztaolimpiai játékok) kisvasút-kirándulással, airsoft játékkal, medvepark, kalandpark vagy élményfürdő látogatással.

A Művészetek Háza különböző művészeti csoportoknak is otthona, így a programkínálat tovább szélesíthető a helyi zenei- és tánccsoportok bemutatójával.

 

Szálláslehetőség:

A Művészetek Házától 150 méterre található a 130 fő befogadóképességű Erzsébet Királyné Szálloda, mely 62 db hangulatos légkondicionált standard és superior kategóriájú szobával áll a vendégek rendelkezésére.

Gödöllő egyéb panzióiban és szálláshelyein még további 300 fő elhelyezésére van lehetőség.

Erzsébet Királyné Szálloda

  

Parkolás:

A Művészetek Házától 20 méterre található parkoló 180 férőhellyel várja az autóval érkezőket.

 

Technikai szolgáltatások:

XXI. század elvárásainak megfelelő műszaki felszereltségünk és szakembereink segítségével biztosítjuk a rendezvények legmagasabb szintű megvalósítását.

Technikai felszereltségünk: beépített hangosítás, projektor, vetítővászon, asztali és cordless mikrofonok, színháztermi hangosítás és világítás, dobogó, 20 m2-es mobil színpad 30 vagy 60-100 cm állítható lábbal, flipchart és egyéb műszaki kiegészítők.

Igény szerint tolmácsgépet is tudunk biztosítani.

 

Catering:

Változatos gasztronómiai kínálattal, minden igényt kielégítő hideg és meleg ételekkel, a hazai és nemzetközi konyha legkedveltebb ízeivel várjuk vendégeinket. Ültetett catering és állófogadás egyaránt lehetséges, utóbbi kültéren, a Művészetek Háza belső udvarán is megvalósítható.

 

Kávézó:

A Művészetek Házában üzemelő kávézó nyitva tartása:

H-Cs.: 08:30-22:30

P-Sz.: 08:30-01:00

V.: 11:00-22:30

 

 

Novo Café

 

Egyéb: igény szerint rendezvények lebonyolításához biztosítani tudunk ruhatárat, információs pultot és jegypénztárt.

 

Árajánlat kérés és további információ:


értékesítési vezető

+36 (70) 466-1888

E-mail: ertekesites@muza.hu