Programok

A SÁTÁN VACSORÁJA és FELHŐK - PETŐFI-EST

A Gödöllői Táncszínház előadása
Jegyár: 1 300 Ft
Eladható jegyek tipusa: Csak ülő helyekMűvészetek Háza Gödöllő
Helyszín: F51-52 Nagy táncterem
Esemény kezdése: 2023. 12. 05. (kedd) 19.00
40 perc, szünet nélkül

GÖDÖLLŐ TÁNCSZÍNHÁZ - Két alkotás egy este


A SÁTÁN VACSORÁJA
Szabó Áron
"Rendkívül izgat engem minden hitvilágban, vallásban a gonosz szerepe. Mindig jelen van egy árny oldal, mindig jelen van egy ellentétes pólus. És ebben a munkában én ennek a hétköznapiságára próbálok rávilágítani. Arra, hogy mennyire banális is lehet egy ilyen pusztító erő. Talán még sajnálni is lehet a megtestesülését, vagy akár lehet nevetni rajta. Lényeg, hogy a kemény de eredményes nap végén mindenképpen vacsorázzunk egy finomat, mert megérdemeljük...."

FELHŐK - Petőfi - est
Petőfi "Felhők" ciklusában érzékletesen jelenik meg a költő korábbi csalódásaiból fakadó tanácstalanság és a válságba került lélek meghasonlottsága. 
A versek hangulata a pillanatot fogja meg, amelyben a költő benne is ragad, így teszi statikussá az emberi létet, és a táncművészet eszköztárával, segít elmélyíteni a versek hangulatát és kibontakoztatja esszenciájukat. 

Reméljük, hogy a stúdió darabok bemutatásával, lehetőségünk nyílik a közönségünkhöz közvetlen közel kerülve még meghatározóbb élményt nyújtani. 

Az előadás időtartama: 40 perc, szünet nélkül

Közreműködnek:
Gödöllő Táncszínház táncosai

Jegyár: 1.300.- Ft
Csoportos jegyár (20 fő felett): 1.000.- FtA Művészetek Háza Gödöllő Nonprofit Közhasznú Kft. tulajdonosa és fenntartója Gödöllő Város Önkormányzata.

A programot/előadást a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatja.


A változtatás jogát fenntartjuk.

Hasonló programok