Programok

Kuckókultúra
Művészetek Háza Gödöllő
Művészetek Háza

Elindul a MUZA #kuckókultúra programja!

A kultúra átmenetileg az online térbe költözött és bár egy ideig még nem találkozhatunk a közönségünkkel, a kultúra közvetítése akkor sem állhat meg!

A MUZA is csatlakozott a KULCS (Kulturális Dolgozók Válságsegítő Csoportjának kezdeményezéséhez, melynek keretében elindítottuk a #kuckókultúra programunkat. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit változatos online programjainkra, amelybe természetesen művészeti csoportjainkat is bevonjuk!

Lesznek emlékezetes színházi előadások, amelyeket szerintünk mindenkinek látni kell legalább egyszer, de készülünk koncert felvételekkel is, amelyek alkalmanként a világ más-más pontjára repítik képzeletben a nézőt.

Büszkék vagyunk a magyar filmgyártás eredményeire is, ezért előveszünk igazi klasszikusokat és válogatunk az újkori filmgyártás remekei közül is.

A gyerekekre is gondoltunk ám, nekik nem csak mesékkel készülünk, hanem egy nagyszerű játékra invitáljuk őket hamarosan.

Nem maradhatnak ki repertoárunkból a táncos, táncszínházi előadások, a kiállítások és az interaktív online játékok sem, így garantáljuk, hogy aki velünk tart, annak fantasztikus élményben lesz része! 


programajánlatunk március 30. (hétfő) - április 5. (vasárnap) között:

Hétfő 19.00 óra - Orient - zenés színház, a Muza és Békéscsabai Jókai Színház közös produkciója
Kedd 12.00 óra - Magyar népmesék 

           17.00 óra - Karantén mesék
Szerda 19.00 óra - Tékasztorik - Bihari Viktória filmje Csuja Imre és Görbe Nóra főszereplésével

Csütörtök 19.00 óra - ABBA show - a Gödöllői Városi Fúvószenekar koncertje

Péntek 19.00 óra   Vörös Eszter Anna tárlatvezetése galériájából

Szombat 19.00 óra - Fotelból "látni" a világot - Velence A változtatás jogát fenntartjuk.