Programok

Nyiri Chloe kiállításmegnyitója

Jegyár: A belépés díjtalan.


Művészetek Háza Gödöllő
Helyszín: Ficak Galéria
Esemény kezdése: 2017. 02. 01. (szerda) 18.00
60 perc, szünet nélkül

A nevem Nyíri Chloé Boglárka, 1989. március 12 - én születtem Ausztriában, Gmundenben.
Pár hónapos voltam, amikor Erdőkertesre költözött a családom, itt jártam óvodába, valamint az általános iskola első 5 évét is itt töltöttem. Családom hatására a művészetek több ágazatában is kipróbáltam magam: zongorázni tanultam, több különböző táncstílust is elsajátítottam az évek során. A rajzolást és a festést autodidakta módon igyekeztem minél magasabb színvonalra emelni. A pointilizmus és az impresszionizmus hatalmas benyomást tettek rám, ám egészen 2015-ig csak hobbi szinten alkottam. 2015 márciusában munkalehetőséget kaptam az Intuita Galériában a Váci utcában, ahol főnököm, Szabó Szilvia ösztönzésére belevágtam egy új irányzatba, a dotillizmusba. A dotillizmus egy színes, életigenlő, gyermekies stílus, mely rengeteg türelmet és precizitást kíván. Akril festéket 000 ecsettel viszek fel az adott felületre, minél szabályosabb pöttyök formájában. Eleinte ékszereket készítettem, melyek állandó kiállításként szerepelnek az Intuita Galéria polcain. 2015 októberében festettem első dotillista festményemet: a Kis Herceget.
Azóta számos festmény, ékszer, doboz és ajándéktárgy készült, egy szűnni nem akaró szenvedély született bennem a stílus iránt, különösen a csillagok témakörben.

A jövőben szeretném bővíteni az alkotásaim tárházát többek közt selyemkendőkkel, kiegészítőkkel ruhákkal, díszkövekkel, illusztrációkkal.

Remélem örömüket lelik majd kiállításomban!

Nyíri Chloé BoglárkaA változtatás jogát fenntartjuk.

Hasonló programok

Bada Márta: Szabad madár vagyok - kiállítás

A tárlat szeptember 8-tól október 1-ig tekinthető meg. Szombat-vasárnap a kiállítás 10.00 - 14.00 között látogatható.

Jegyár: A belépés díjtalan.
Keleti Éva: Szubjektív - kiállítás

A tárlat augusztus 20-tól október 1-ig tekinthető meg. Szombat-vasárnap a kiállítás 10.00 - 14.00 között látogatható.

Jegyár: A belépés díjtalan.