Programok

Orosz Gyuri: Hova-hova? - önálló est

Open: Záhonyi-Ábel Dávid, Stand-up comedy
Jegyár: Elővételben: 3.900 Ft. Az előadás napján: 4.400 Ft
Eladható jegyek tipusa: Csak ülő helyekMűvészetek Háza Gödöllő
Helyszín: Konferenciaterem
Esemény kezdése: 2022. 09. 30. (péntek) 19.00
80 perc, szünet nélkül

Orosz Gyuri önálló estje

Open: Záhonyi-Ábel Dávid

Ez az előadás olyan lesz, mint az élet. Végig nagyon jól szórakozunk, amíg Gyuri elmeséli a saját történetét. Olyan lesz, mintha céltalanul bolyonganánk kacagva, nevetve, röhögve, de a végén minden összeáll, és rájövünk az élet értelmére, ami nem más, mint....  Még jó, hogy most nem áruljuk el, mert akkor nem jönnél el a Hova-hova? című estre, ahol egyébként nem biztos, hogy bármi is kiderül.

"Mindenki tart valahová, de sokszor még magunk sem tudjuk, hogy mi a célunk. A lényeg, hogy haladjunk, mert ha megállunk, akkor szembesülnünk kell azzal, hogy hol is vagyunk. Ezért mi folyamatosan haladunk, hogy ne legyünk ott, ahol vagyunk.
Céltalan az élet? Nem! Talán az a megoldás, hogy az utat élvezzük és ne a célba érést. És ha az előző pár mondatból nem értesz semmit, akkor jó, mert én sem.
Szerintem az élet értelmét úgy lehet a legkönnyebben megfejteni, ha nagyon figyelünk. Életünk utolsó percben pedig rájövünk mindenre. Addig viszont csak haladjunk! Hogy hova? Voltaképpen teljesen mindegy." - Orosz Gyuri

Műsoridő: 80 perc

Kapunyitás: 18:00
Start: 19:00

AJÁNDÉK KÖNYV A JEGYEKHEZ:

Ha 4 darab, normál áras jegyet vásárolsz egyszerre erre az előadásra, akkor ajándékba adunk 1 példányt Orosz György: Feri naplója a karantén idején című könyvéből. 
A könyvet igényeld a rendezveny@standupcomedy.hu e-mail címen, a neved és a 4 jegy kódjának megadásával. Visszaigazoló e-mailt küldünk az igénylésről, a könyvet pedig a rendezvényen veheted át, belépéskor. Az előadás után lehetőség van dedikáltatni a könyvet.

JEGYEK:
Normál jegy elővételben: 3.900 Ft/fő. Az előadás napján a helyszínen: 4.400 Ft/fő.
Diákjegyek elővételben: 2.500 Ft/fő. Az előadás napján a helyszínen 3.000 Ft/fő.

Jegyek online és a helyszínen is elérhetőek elővételi áron. Helyszíni jegyvétel nyitvatartási időben: Művészetek Háza Gödöllő - 2100 Gödöllő, Szabadság út 6.

Az előadásra telefonon keresztül is lehetőség van jegyet foglalni elővételi áron hétköznaponként 10:00 és 18:00 között az alábbi telefonszámon:
+36 70 943 7585. A telefonos foglaláshoz a következő adatokat szükséges megadni: név, e-mail cím, melyik előadásra, hány jegyet szeretne foglalni. Amennyiben nem érte el kolléganőnket, 24 órán belül visszahívja Önt!

Normál ár: 3.900 HUF

Diákjegy ár: 2.500 HUF (A belépésnél diákigazolvány felmutatása kötelező!)


A Művészetek Háza Gödöllő Nonprofit Közhasznú Kft. tulajdonosa és fenntartója Gödöllő Város Önkormányzata.

A programot/előadást a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatja.


A változtatás jogát fenntartjuk.

Hasonló programok

Hangok a fejemben - Somogyi András önálló estje

Stand-up comedy és paródia est

Jegyár: 6 490 Ft - 7 490 Ft
Fejben dől el - Kőhalmi Zoltán önálló estje

stand-up comedy

Jegyár: 5 490 Ft - 6 990 Ft
Az illúzió mesterei

bűvész show

Jegyár: 5 900 Ft - 11 900 Ft
Az illúzió mesterei

bűvész show

Jegyár: 5 900 Ft - 11 900 Ft